Amenajare interioara vila Eclectic


Proiect
Vila 3 camere
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
Propunere 2015
Stil
Eclectic
Finisaje
Lemn, tapet, boiserie
Cromatica
turquoise, maro
Camere amenajate
living, dining, bucatarie, bai, dormitoare

Vedeti proiectul in executie

Stilul eclectic este in topul tendintelor actuale.

Amenajarea acestui living cu dining si-a propus sa redea caldura caminului clasic intr-un cadru elegant si plin de rafinament. Obiectele de mobilier in stil eclectic cu influenta frantuzeasca dau o nota chic interiorului.

Mobilierul ce compune aceasta amenajare este de un alb curat, acesta avand rolul de a redistribui lumina uniform in interior si de a evidentia celelalte culori (combinatie turcoaz-brun pamantiu). Obiectele decorative sofisticate de influenta clasica aduc un plus spatiului, iar tablourile reprezentand desene tehnice realizate monocrom ne sugereaza subtil pasiunea proprietarului.

Paleta de culori pentru care am optat este una neutra, iar accentele de turcoaz ajuta la definirea unei atmosfere burgheze, obtinuta printr-un design interior atent studiat in care s-a cautat un echilibru in varietatea stilistica menita sa sublinieze conceptul urmarit, stilul eclectic.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj