Design interior coffee shop Baby Star


Proiect
Coffee Shop
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Galati
Stadiu proiect
Finalizat 2023
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, tapet, sticla, hi-macs
Cromatica
gri, negru, galben-mustar
Camere amenajate
Zona pentru clienti, zone depozitare

Vedeti proiectul in executie


    Echipa Studio Boema vă invită să descoperiti un excelent proiect de design interior pentru un coffee shop modern, ce combină elemente elegante și contemporane pentru a crea o atmosferă rafinată și primitoare. Culorile predominante ale acestui proiect - gri, negru și galben-muștar - se îmbină armonios pentru a oferi un aspect sofisticat și plin de personalitate.

 

    În inima acestui coffee shop se regăsește pasiunea pentru cafea și design interior, reflectată în fiecare detaliu al amenajării. Spațiul este conceput pentru a oferi o experiență unică clienților, combinând confortul unei cafenele tradiționale cu elemente moderne și inovatoare.

 

    Designul interior este gândit astfel încât să ofere un ambient relaxant și plăcut, potrivit atât pentru momente de relaxare sau socializare, cât și pentru întâlniri de afaceri sau evenimente speciale. Fiecare element, de la mobilierul confortabil la iluminatul ambiental, contribuie la crearea unei atmosfere calde și primitoare.

 

    Acest proiect reprezintă o reinterpretare creativă a conceptului de cafenea în stil modern, adaptându-se perfect cerințelor industriei Horeca și satisfăcând gusturile celor pasionați de design interior. Studio Boema vă invită să vă bucurați de o experiență de neuitat într-un coffee shop unic, unde fiecare detaliu este pus în valoare pentru a vă oferi o călătorie senzorială de neegalat.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro

Alte proiecte


   Lasati un mesaj