design interior casa de vacanta la malul marii


Proiect
Casa de vacanta la malul marii - 5 camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare, proiectare
Locatie
Neptun
Stadiu proiect
2018
Stil
eclectic, romantic
Finisaje
Lemn, tapet, MDF
Cromatica
galben-mustar, albastru, bej, crem
Camere amenajate
living, dining, bucatarie, dormitoare, bai

Vedeti proiectul in executie

        Cu o abordare atenta si creativa, am transformat aceasta casa intr-un refugiu elegant si relaxant, perfect pentru a scapa de agitatia vietii de zi cu zi. Inspirandu-ne din frumusetea naturala a zonei litorale, am adus elemente organice si culori calde in designul interior.

        Inca de la intrare, veti fi intampinati de o atmosfera primitoare si rafinata. Am ales cu grija mobilierul si accentele pentru a crea un echilibru intre confort si eleganta. Fiecare camera a fost gandita in detaliu, cu atentie la functionalitate si estetica.

        In living am creat un spatiu deschis si luminos dedicat relaxarii, din care se poate admira vederea panoramica spre mare. Am folosit culori neutre si materiale naturale pentru a adauga o nota de calm si serenitate. Mobila confortabila si accentele de design subtile completeaza atmosfera relaxanta.

        Dormitoarele sunt sanctuare de odihna si relaxare. Am creat interioare confortabile si elegante, cu detalii luxuriante si elemente de design personalizate. Fiecare camera are propria sa personalitate si stil, oferind un refugiu intim pentru oaspeti.

        Bucataria este spatiul unde se intalnesc pasiunea pentru gatit si socializare. Am amenajat-o cu atentie, folosind mobilierul si aparatura de ultima generatie pentru a combina functionalitatea cu estetica. Materielele folosite si designul ergonomic asigura o experienta culinara placuta si eficienta.

        Suntem mandri de acest proiect de design interior si suntem convinsi ca aceasta casa de vacanta la malul marii va oferi clientilor nostri o experienta memorabila, in stilul si personalitatea Studio Boema. Daca sunteti in cautarea unui design interior personalizat si inspirat, va invitam sa ne contactati si sa discutam despre proiectul dumneavoastra.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj