design interior apartament rocilor


Proiect
Apartament cu doua camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
2022 - finalizat
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, sticla, tapet
Cromatica
Verde, oliv, bej, crem, lila, roz, gri, grej
Camere amenajate
Living, bucatarie, dormitor, baie, hol

Vedeti proiectul in executie

    Proiectul de design interior pentru apartamentul Rocilor este o combinație perfectă între eleganță și funcționalitate. Fiecare detaliu a fost atent gândit pentru a crea un spațiu confortabil și rafinat, adaptat nevoilor și gusturilor proprietarilor.

    Intrarea în apartament deschide un hol spațios și luminos, cu un mozaic elegant și o oglindă amplasată strategic pentru a crea senzația de adâncime. Culorile neutre creează o atmosferă relaxantă și primitoare.

    Livingul este centrul apartamentului și este amenajat într-un stil modern, tineresc, imbracat intr-o combinatie de culori complementare pline de prospetime. Finisajele naturale și mobilierul confortabil adaugă o notă de caldură și eleganță. Un perete accent placat cu piatra naturala alba și o bibliotecă încorporată adaugă un element de stil și personalitate. Impreuna cu bucataria, desi sunt separate printr-un perete de sticla, creaza senzatia de open-space prin transparenta.

    Bucătăria este modernă și funcțională, cu mobilier minimalist și electrocasnice de înaltă calitate. Blaturile de lucru din granit și iluminatul ambiental creează un spațiu perfect pentru gătit și socializare.

    Dormitorul este locul responsabil de relaxare, cu o paletă de culori calmante și textile moi. Un pat confortabil, draperii opace și iluminatul ambiental permit proprietarilor să se relaxeze și să se odihnească într-un mediu intim și liniștit.

    Baia este amenajată într-un stil spa, cu plăci ce imita marmura, intr-o combinatie calda de culori pastelate unde proprietarii beneficiaza de o cadă de spațioasă intr-un spatiu relativ restrans. Detaliile ambientale precum accentele de iluminat, adaugă un plus de eleganță.

     Fiecare cameră a apartamentului Rocilor este amenajată cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate. Am reușit să creăm un spațiu care nu doar îndeplinește nevoile funcționale ale proprietarilor, ci și reflectă stilul și personalitatea acestora.

     Acest proiect de design interior este o combinație perfectă între estetică și funcționalitate, un apartament modern și rafinat semnat Studio Boema.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj