design interior apartament belvedere


Proiect
Apartament cu doua camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
2022 - finalizat
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, sticla, tapet
Cromatica
Verde, bej, orange, portocaliu, galben
Camere amenajate
Living, bucatarie, dormitor, bai, birou

Vedeti proiectul in executie

Apartamentul Belvedere este exponential pentru numele sau atat prin ceea ce ofera la exterior cat si prin ceea ce este la interior. Cele doua caracteristici principale care se imbina in conceptul urmarit sunt multifunctionalitatea si fluiditatea. Desi acestea sunt ambele din categoria practica a unei amenajari interioare, apartamentul puncteaza la fel de bine si pe plan estetic, oferind din orice unghi ai privi o veritabila “belvedere”.

Linia stilistica urmata este cea moderna, cu focus pe o gama cromatica vie, tinereasca, plina de vibratie.

Zona de zi este reprezentata de un open-space cu dimensiuni ofertante ce imbina armonios cinci zone cu destinatii diferite: living, birou, bucatarie, loc de luat masa si hol intrare. In centrul spatiului este amplasat un modul ce tine pe o parte mobilierul TV, pe partea cealalta mobilierul de bucatarie iar in jurul sau graviteaza toate zonele enumerate mai sus, ce alcatuiesc spatiul in care proprietarii isi petrec cea mai mare parte a timpului liber.

Culorile alese pentru zona de zi a proiectului nostru de design interior sunt combinatiile de verde cu bej, in diferite variatii, in completarea carora am adus ca accent orange-ul prin fotoliul cu forme rotunde, fluide, ergonomice amplasat in living, totul ca un “statement” puternic.

Zona de noapte aluneca usor spre linia minimalista, spatiul fiind in dormitor de dimensiuni reduse, drept pentru care cuvantul cheie care a stat la baza tratarii acestuia a fost eficientizarea. Scopul a fost ca acesta sa se completeze perfect cu aspectul general al apartamentului, pentru a avea la final un proiect de design interior unitar. Gama coloristica adoptata consta in bejuri, cremuri si ca accent, galbenul.

Baia este in nuante  neutre de bej, perfecte pentru un interior calm si relaxant. Peretii sunt placati integral cu ceramica iar mobilierul este realizat din MDF vopsit.

Cu acest proiect de design interior echipa Studio Boema demonstreaza inca o data abilitatea de a crea spatii unice si fascinante. Fiecare camera este o calatorie in lumea esteticului armonios combinate cu functionalitatea. Ne mandrim cu atentia noastra la detalii si cu pasiunea pe care o avem pentru design-ul de calitate. Cu materiale de inalta calitate, culori rafinate si mobilier atent ales, am reusit sa cream un spatiu care inspira si incanta. 

Daca sunteti in cautarea unui design interior personalizat si inspirat, va invitam sa ne contactati si sa discutam despre proiectul dumneavoastra.


Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj