design interior apartament crangasi


Proiect
Apartament cu doua camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
2023 - finalizat
Stil
Glamour, luxury, eclectic
Finisaje
MDF, lemn, sticla
Cromatica
Bej, crem, roz
Camere amenajate
Living, dormitor, bucatarie, baie, hol intrare

Vedeti proiectul in executie

Bine ați venit într-un apartament de vis, unde stilul eclectic-glamour se împletește armonios cu eleganța și rafinamentul. Acest proiect de design interior aduce în prim-plan o combinație captivantă între elemente clasice și moderne, rezultând o atmosferă unică și sofisticată.

 

Stilul eclectic-glamour se distinge prin juxtapunerea de obiecte și accesorii din diferite perioade și stiluri, creând astfel un decor inovator și personalizat. În acest apartament, am ales să aducem laolaltă elemente glamour, care emană lux și strălucire, cu detalii eclectice, care adaugă un aer jucăuș și interesant.

 

Culorile predominante în acest proiect sunt bej, crem și roz, oferind o atmosferă caldă și reconfortantă. Bejul și cremul aduc o notă de eleganță și rafinament, în timp ce rozul adaugă un strop de romantism și feminitate în fiecare încăpere.

 

Livingul este spațiul central al apartamentului, unde se conturează armonia dintre stilul eclectic-glamour și confortul modern. Mobilierul cu linii elegante și finisaje luxuriante se îmbină perfect cu accentele eclectice, precum tablouri în culori vibrante și obiecte decorative inedite. Totul este completat de o paletă de culori calde și luminoase, creând un mediu primitor și relaxant.

 

Dormitorul este un sanctuar al liniștii și relaxării. Aici, culorile pastelate și textilele fine se combină cu elemente glamour, precum oglinzi cu rame aurii și candelabre elegante. Atmosfera creată este una de vis, unde fiecare detaliu contribuie la crearea unei oaze de odihnă și frumusețe.

 

Bucătăria este spațiul în care funcționalitatea se împletește cu estetica. Mobilierul modern și electrocasnicele de ultimă generație se îmbină armonios cu detalii glamor, precum lustre sclipitoare și obiecte decorative strălucitoare. Culoarea bej domină aici, aducând o notă de eleganță și lumină în fiecare colțișor.

 

Baia este un spațiu în care luxul și rafinamentul se întâlnesc. Finisajele de calitate superioară, mozaicurile elegante și obiectele sanitare sofisticate contribuie la crearea unei atmosfere spațioase și relaxante. Culoarea crem adaugă un aer calm și reconfortant în acest spațiu intim.

 

În concluzie, proiectul de design interior al acestui apartament de 2 camere amenajat în stil eclectic-glamour reprezintă o combinație creativă și îndrăzneață între elementele clasice și moderne. Culorile bej, crem și roz aduc o notă de eleganță și feminitate în fiecare încăpere, iar livingul, dormitorul, bucătăria și baia sunt spații în care confortul și estetica se întâlnesc într-un mod spectaculos. Acest apartament devine astfel o adevărată capodoperă de design interior, care îmbină cu succes stilul eclectic-glamour cu luxul și rafinamentul.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj