Amenajare interioara apartament Primaverii


Proiect
Apartament 3 camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti - Primaverii
Stadiu proiect
2015
Stil
modern
Finisaje
MDF, Plexi, lemn, sticla, tapet
Cromatica
galben, turquoise
Camere amenajate
living, dormitor, birou, bucatarie, baie

Vedeti proiectul in executie

O amenajare moderna ce inglobeaza cu succes stilul retro cu cel modern, intr-o atmosfera plina de rafinament si culoare. Particularitatea acestei amenajari este data de banda amplasata central, care deseneaza prin serpuirea ei atat functiuni cat si delimitari de spatiu. Ca element de design interior aceasta ofera dinamica si totodata reuseste sa realizeze conexiunea intre cele doua incaperi, living si dormitor, cu functiunile lor diferite, respectiv zona de zi si zona de noapte.

Zona de zi este un open-space complex, fiind compusa dintr-un spatiu de relaxare, cu o canapea insulara de culoare albastru-intens, un covor alb, o eleganta masuta pentru cafea semnata Isamu Noguchi, doua fotolii de inspiratie retro si zona de lucru, despartita de living printr-o vitrina metalica prinsa intre banda centrala ce coboara din tavan si pardoseala, vitrina ce ofera transparenta necesara mentinerii conceptului de spatiu deschis.

Bucataria beneficiaza la randul ei de o suprafata generoasa avand ca zona de acces un “perete” complet vitrat dinspre living, unde noi am preferat sa folosim usi armonice de sticla, pentru a da o nota de eleganta spatiului.

Dormitorul se acceseaza tot dinspre living iar pentru a mentine o atmosfera unitara, am preluat elemente de design din zona de zi pe care le-am implementat adaptandu-le la intimitatea specifica zonei de noapte.

Dispunand de o latura complet vitrata, acest apartament este deosebit de luminos iar la caldura spatiului contribuie si jocul cromatic dintre albastru azul si galben mustar, fiind o alternanta interesanta intre rece si cald. Expresivitatea interiorului este data de elementele grafice pe care am reusit sa le implementam cu succes in toate camerele si putem considera ca datorita lor am reusit un design interior armonios si cu personalitate.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj