Amenajare interioara casa Baneasa


Proiect
Casa 2 camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti - Baneasa
Stadiu proiect
Finalizat 2015
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, sticla, Corian, stofa
Cromatica
rosu, albastru
Camere amenajate
living, bucatarie, dormitor, baie, terasa

Vedeti proiectul in executie

Va prezentam o amenajare moderna intr-o atmosfera plina de rafinament, eleganta si culoare. Este vorba despre o locuinta unifamiliala, cu suprafata mica dar cu spatiul interior deschis in zona de zi, care lasa interiorul sa respire.

Ca amplasament, casuta se situeaza intr-o zona selecta a Bucurestiului, in cartierul Baneasa, iar solutia design-ului interior este in perfecta concordanta cu exteriorul: mic, boem, cochet.

Motivul in jurul caruia conceptul in permanenta a evoluat a fost cel al confortului, cerinta expresa din partea clientilor nostri, fapt pentru care am folosit piese de mobilier de dimensiuni generoase in zona de living(canapea, fotolii). Canapeaua este foarte comoda, modulara, lucru prin care se obtine o mobilitate necesara stilului de viata actual, permitand modificarea compozitiei in functie de necesitatile interiorului. Cele doua fotolii sunt in contrast cu linia spatiului prin forma de sfera si completeaza livingul ca piese de rezistenta.

Mobilierul din zona de zi este liniar, amplasat pe un singur perete, realizat la comanda special pentru acest proiect, finisat natural din lemn si personalizat prin stantare cu motive florale.

Bucataria aduce o rupere de ritm in continuitatea peretelui mobilat iar dimensiunile sale reduse sunt echilibrate printr-o nuanta puternica de rosu carmin aleasa cu talc, deoarece exprima pasiune.

Design-ul ales pentru dormitor este in aceeasi gama coloristica si stil cu zona de zi, proprietarii avand dorinta unei amenajari unitare a intregului spatiu interior.

In acest proiect am reusit stabilirea unui ambient armonios, gasind echilibrul ideal intre elementele decorative, functional si detalii, raspunzand exigentelor de confort si conferind un aer boem dar si tineresc in acelasi timp, intr-un proces veritabil de design interior.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj