Amenajare interioara apartament Constanta


Proiect
Apartament 3 camere
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Constanta
Stadiu proiect
Finalizat 2015
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, tapet, corian
Cromatica
rosu, verde
Camere amenajate
living, dining, dormitoare, bai, bucatarie

Vedeti proiectul in executie

Creat ca un loc pentru relaxare si entertainment, acest living prezinta un mix de culori si stiluri combinate pentru obtinerea unei atmosfere efervescente. Pentru aceasta amenajare am avut ca tema amplasarea unor obiecte de arta in spatiu, pastrand in compozitie armonia si echilibrul. Culorile folosite sunt vii iar mobilierul este in linii moderne, clare, in acelasi timp pozitionandu-se intr-un cadru alb cu ancadramente clasice. Prin aceasta combinatie intre doua stiluri atat de diferite a rezultat o atmosfera neconventionala funky-fresh cu influente pop-art(date de grafica tapetului si covoarelor).

In aceasta amenajare ne-am folosit de personalitatea fiecarei piese de mobilier si am subliniat caracterul fiecareia dintre ele, punandu-le in atmosfera de care apartin, obtinand astfel un habitat actual, elegant dar si tineresc, un design interior al contrastelor.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj