amenajare interioara apartament aviatorilor


Proiect
Apartament 3 camere
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti - Aviatorilor
Stadiu proiect
2016
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, corian, sticla, ceramica
Cromatica
bej, galben-mustar, verde
Camere amenajate
living, bucatarie, birou, dormitoare, bai

Acest dormitor face parte dintr-un proiect aflat in derulare al unui apartament ce va fi amenajat in stilul modern-minimalist.

Pentru a evita efectul unui dormitor rece, impersonal, am optat pentru tonuri calde de bej, crem cu nuanta de mustar, avand ca accent de culoare verdele efervescent, care are da senzatia de tonus, energie.

Grafica acestui interior face referire la elemente urbane iar texturile naturale de bumbac, lemn si stuf aduc echilibrul intre urban si natural. Dualitatea dintre urban-natural sau culori calme(crem, bej)-culori fresh(verde lime) dau acestui dormitor o imagine aparte, iar echilibrul dintre ele aduce atat liniste, stabilitate cat si dinamism, vitalitate.

Obiectele de design ce innobileaza spatiul au fost alese cu grija, de la balansoarul verde-lime semnat Eames la patul din lemn de nuc netratat, de un design futurist.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj