design interior casa unifamiliala otopeni


Proiect
Casa unifamiliala
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Otopeni
Stadiu proiect
Finalizat 2023
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, sticla, vopsea
Cromatica
verde-lime, bej, crem
Camere amenajate
living, dining, bucatarie, hol intrare

Vedeti proiectul in executie

Proiectul nostru de design interior aduce o noua perspectiva asupra conceptului de open-space, combinand functionalitatea si eleganta intr-un mod modern si rafinat. Livingul, zona de dining si bucataria sunt integrate armonios intr-un spatiu deschis, creand o atmosfera primitoare si aerisita.

Amplitudinea spațiului și înălțimea mare oferă o senzație de libertate și expansiune, creând un mediu deschis și luminos care încurajează creativitatea și relaxarea.

Culorile predominante, verde lime, bej si crem, aduc prospetime si luminozitate in intregul ambient. Verdele lime aduce o nota de vitalitate si energie, in timp ce bejul si cremul aduc o senzatie de caldura si confort. Aceasta paleta cromatica se imbina perfect pentru a crea un mediu relaxant si reconfortant.

Mobila si accesoriile au fost alese cu grija pentru a completa designul modern al spatiului. Linii curate, forme geometrice si materiale de calitate se regasesc in fiecare element, aducand un aer sofisticat si contemporan. Lumina naturala abundenta accentueaza frumusetea culorilor si texturilor folosite, creand un ambient placut si primitor.

Fiecare detaliu a fost gandit cu atentie pentru a oferi o experienta deosebita celor care vor folosi acest spatiu. Proiectul nostru de design interior reprezinta o combinatie perfecta intre functionalitate, estetica si confort, transformand acest open-space intr-un loc ideal pentru relaxare si socializare.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj