Amenajare interioara vila Dobroesti(parter)


Proiect
Vila 4 camere
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Dobroesti
Stadiu proiect
2015
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, tapet, sticla
Cromatica
albastru, galben
Camere amenajate
living, dining, bucatarie, dormitoare, bai

Vedeti proiectul in executie

Va prezentam un proiect rezidential de amploare, o locuinta unifamiliala situata in comuna Dobroesti, a carei amenajare ne-a provocat in permanenta, design-ul conturat fiind in armonie cu personalitatea puternica a clientilor nostri.

Inca de la inceputul proiectarii am fost incantati de configuratia cladirii, punandu-ne la dispozitie spatii generoase si luminoase, atat in zona de zi(situata in intregime pe parter, de tipul open-space) cat si in zona de noapte(aflata la etaj, compartimentata traditional).

Stilul asupra caruia am cazut de acord a fost cel modern iar din punct de vedere coloristic am mers pe duetul galben-mustar/albastru-bleumarin, combinatie de suflet a proprietarilor, pe care am creionat-o inca de la prima discutie.

Parterul, sau zona de zi, ne-a adus in prim-plan urmatoarele functiuni: living, dining, bucatarie si o mica baie de serviciu. Desi acesta este un spatiu deschis in intregime, ne-am folosit de anumite elemente constructive existente sau ca parte a design-ului nostru pentru a sugera vizual delimitarile fiecarei incaperi.

Mobilierul pe care l-am ales a fost conceput din doua componente complementare: lemn brut pe fundal alb din MDF, aducand echilibrul atat vizual cat si tactil, intre caldura si naturalul lemnului pe de o parte si sobrietatea, recele si luminozitatea albului pe de alta parte.

Pentru tratarea peretilor am cautat tot o alternanta care sa ne asigure un "feeling" rece/cald, prin placare cu piatra naturala sau acoperire cu tapet, ambele pe suprafete limitate, cu rol vizual strict de accent.

Pardoseala a fost gandita in ton cu mobilierul, peretii si contrastul general al ambientului, fiind impartita pe doua zone: parchet in living si piatra naturala pe restul suprafetei parterului.

Desi abordarea unui interior de proportii generoase, ample si fara delimitari vizuale poate crea discordante pe diferite zone ale sale, fiind necesara o viziune clara si unitara asupra sa ca intreg, putem spune cu satisfactie ca am dat continuitate si fluiditate conceptului nostru iar cel mai important succes este acela ca am obtinut un design interior cu personalitate.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj