amenajare cafenea club copii bambini


Proiect
Cafenea club copii Bambini
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
Finalizat 2015
Stil
Shabby
Finisaje
MDF, lemn, tapet
Cromatica
vernil pastel, bej, bleumarin, roz pudra
Camere amenajate
Bar, sala de mese, grupuri sanitare

Vedeti proiectul in executie

Proiectul acestei cafenele este unul de suflet. Aflandu-se la parterul unui club de copii, proprietarii au dorit sa creeze un spatiu care sa redea sentimentul de acasa, de liniste si confort.

Stilul shabby a fost cea mai potrivita alegere, atmosfera specifica fiind data de reinterpretarea articolelor vintage, de imbinarea armonioasa a elementelor noi cu cele vechi, patina specifica folosita pe piesele de mobilier ajutandu-ne in crearea unei atmosfere calde, familiale dar si familiare.

In stabilirea conceptului de design interior am avut in vedere faptul ca este un spatiu in continua schimbare, obiectele fixe(canapele, mese, bar etc.) au o paleta cromatica simpla dar atent aleasa, pentru a se potrivi pe diversele petreceri tematice ale clubului si pentru a evidentia obiectele cu rol ornamental, conturand astfel un aspect ludic dat cafenelei.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro

Alte proiecte


   Lasati un mesaj