Amenajare interioara apartament Alba Iulia


Proiect
Apartament 5 camere
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti - Alba Iulia
Stadiu proiect
Finalizat 2016
Stil
Clasic, Eclectic, Regency
Finisaje
Lemn, MDF, stofa, tapet, vopsea decorativa
Cromatica
rosu, verde, bej, maro
Camere amenajate
living, dining, bucatarie, birou, dormitoare, bai

Vedeti proiectul in executie

Echipa Studio Boema a reusit sa implementeze in 2016 unul dintre cele mai reusite proiecte ale noastre in stil eclectic, un apartament elegant de 5 camere, situat in piata Alba Iulia din Bucuresti.

Apartamentul a fost destinat locuirii unifamiliale iar unul dintre target-uri a fost acela de a reusi sa integram, folosindu-ne de abilitatile noastre in design interior, o zona de lucru in care sa se regaseasca atat un birou cat si o vasta biblioteca-statement, care sa acopere necesitatile beneficiarului in depozitarea unei impresionante colectii de carti.

De ce biblioteca-statement? Pentru ca am ales ca accesul in birou sa se faca prin biblioteca, aceasta ocupand prin amplasarea sa intreg peretele dintre living si birou, lasand senzatia ca este un perete de sine statator.

Ce combinatie coloristica am ales pentru birou? Bej - rosu burgund, pe scurt, nobil.

Livingul a fost gandit in doua zone relationate functionalului si anume zona de TV si zona de lectura. Prin compozitia coloristica aleasa am cautat sa fim atat sobri cat si jucausi, atat cuminti cat si indrazneti iar in final, prin ambientul inchegat sa transmitem emotie. Am pastrat rosul burgund in amenajare, prin care am exprimat pasiune si senzualitate si am adus verdele in ecuatie prin care l-am valorificat. Rezultatul... un autentic living regal, in stil eclectic.

Tot din zona de zi fac parte bucataria si diningul in care, pentru a pastra un aer unitar, fiind vorba de un spatiu deschis, am mers in aceeasi linie coloristica si compozitionala.

Zona de noapte, cu cele trei dormitoare si doua bai, aduce in prim-plan o usoara estompare coloristica, o calmare a culorilor prin pastelare, menite sa creeze atmosfera de relaxare specifica acestei zone. Pentru a pastra totul intr-o zona de confort am decis sa mergem pe nuante de bej combinate cu albastru, mai puternic in dormitorul matrimonial, mai calm in dormitorul copilului. Dormitorul de oaspeti a iesit usor din linia urmarita initial, motiv pentru care am inlocuit albastrul cu un vernil cald, odihnitor si destresant.

Pentru a personaliza fiecare incapere, ne-am folosit de cateva elemente de baza de design interior, elemente care alese cu grija si asezate unde trebuie dau savoare spatiului. Printre acestea se afla tapetul, ce are rol strict estetic si aduce prin desenul ales unicitate si vibratie. Corpurile de iluminat de design sunt de asemenea atent alese si, prin aerul lor clasic, innobileaza interiorul. Abajururile folosite sunt din material textil pentru a transmite caldura spatiului iar in living culoarea lor s-a dorit a fi de accent in ideea de a reda o lumina calda si intima.

Peretii au fost tratati atat cu tapet cat si cu boiserie sau profile decorative ce au dus amenajarea noastra usor in zona Regency.

Mobilierul a fost ales de asemenea in tente Regency, cu mici incursiuni de stil ce fac totusi ca apartamentul sa fie mai degraba considerat o amenajare eclectica.

Suntem incantati ca am putut realiza pana la capat acest proiect de design interior si credem cu toata fiinta noastra ca am reusit sa obtinem o atmosfera plina de sarm dar si spumoasa in acelasi timp.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj