amenajare interioara apartament muncii


Proiect
Camera copil
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti - Muncii
Stadiu proiect
2016
Stil
Shabby
Finisaje
MDF, lemn, tapet
Cromatica
bleu, bej, fucsia
Camere amenajate
camera copii, baie

Vedeti proiectul in executie

Camera pentru copii trebuie sa fie placuta, practica si confortabila, dar mai ales trebuie sa le stimuleze imaginatia.

Am abordat amenajarea acestei camere pentru copii ca pe un joc al frumusetii si creativitatii. Am plecat de la ideea unui interior in culori neutre, pentru ca ne adresam atat unui baiat cat si unei fetite, fapt pentru care am dorit sa dam fiecaruia cate o culoare, totul pe fundal de alb. Am evitat sa introducem in amenajare elemente prea masculine sau prea feminine, prin asta am incercat sa pastram un echilibru in ambientul camerei, care s-a materializat ulterior intr-un design interior echilibrat coloristic, in tonuri vesele de fucsia si baby blu.

Mobilierul clasic vopsit in alb, tipic stilului shabby, combinat cu textile vichy completeaza si aduc caldura acestui spatiu iar elemente ludice fac referire la spatiul exterior, la momentele cele mai frumoase ale copilariei si te introduc intr-o lume pura, luminoasa si fantastica, unde totul este posibil.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro

Alte proiecte


   Lasati un mesaj