amenajare interioara apartament unirii


Proiect
Apartament 3 camere
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti - Unirii
Stadiu proiect
2015
Stil
Modern
Finisaje
MDF, tapet, sticla, vopsea decorativa
Cromatica
turquoise, maro, orange
Camere amenajate
living, bucatarie, dormitoare, baie, hol

Vedeti proiectul in executie

Amenajarea unui camin intr-un spatiu restrans este o provocare pentru oricine. Fara a ne lasa intimidati de dimensiuni, am reusit sa combinam accente moderne cu accente retro pentru a crea un stil chic-urban.

Este o amenajare intr-o paleta cromatica in tonuri vii, cu accente de culori electrice(portocaliu si albastru-cyan pentru living, verde-lime pentru baie), culori alese pentru a da un plus de dinamism si eleganta interiorului.

Desi initial livingul si bucataria au fost gandite ca doua zone diferite, separate intre ele, am reusit sa castigam spatiu intr-un mod eficient, prin eliminarea peretelui comun, obtinand un loc de luat masa/bar cat si o zona mai mare de lucru pentru pregatirea alimentelor. Pentru eliminarea situatiilor nedorite si pentru a oferi posibilitatea inchiderii si etansarii bucatariei am folosit usi culisante vitrate in locul peretelui eliminat, care sa permita luminii sa treaca dintr-o parte in alta dar care sa nu sufoce interiorul si sa dea senzatia de spatialitate.

Pentru baie am folosit o combinatie de culori fresh, verde-turcoaz, prin care am dorit sa transmitem tonusul necesar fiecarui inceput de zi.

Spatiul pe care am reusit sa-l creem corespunde unor exigente de stil si confort, dar in acelasi timp este atat eficient din punct de vedere functional cat si usor de intretinut.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj