design interior Restaurant Herastrau


Proiect
Restaurant clasic
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti - Herastrau
Stadiu proiect
Propunere 2016
Stil
Clasic
Finisaje
Lemn, marmura
Cromatica
Maro, verde, bej
Camere amenajate
Sala principala

Propunere design interior pentru restaurantul Herastrau, realizata in colaborare cu Allure Home Studio. Amenajarea urmeaza o linie clasica, eleganta bazata pe tratarea atenta a peretilor prin boiserie si placari cu marmura gravata. Prin tratarea peretilor cu placari din lemn s-a cautat realizarea unui interior rafinat si calduros, caruia i-am adus pentru contrast piese unice, personalizate din marmura. Cromatica si sentimentul pe care spatiul nostru le sugereaza sunt legate de natural, finisarea propusa de noi realizandu-se in doua esente: nuc si cires.

Marmura gravata este realizata la comanda, modelul ales este unic. Fiecare placa aduce profunzime prin diferenta dintre planuri ce-i dau un aspect deosebit care se poate accentua la nevoie prin jocul directionat de lumini.

Proiectul restaurantului Herastrau este unul ambitios, ce-si propune sa redea locatiei imaginea unui interior de lux care sa ofere o ambianta relaxanta, rafinata, romantica.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro

Alte proiecte


   Lasati un mesaj