amenajare mansarda spatiu de joaca


Proiect
Mansarda - spatiu de joaca
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
2015
Stil
Modern
Finisaje
MDF, mocheta, tapet
Cromatica
rosu, verde, albastru
Camere amenajate
Mansarda

Vedeti proiectul in executie

Cum le-ar placea copiilor sa arate camera in care-si petrec timpul de joaca?

In acest proiect am avut la dispozitie o mansarda dedicata in intregime spatiului de joaca al unui copil. Avand o deschidere ampla, aceasta mansarda poate oferi unui baietel un adevarat univers in care-si poate invita toti prietenii, se poate juca pe calculator, poate citi ori se poate relaxa.

Atunci cand am trecut la amenajarea acestui spatiu am avut in vedere importanta ambientului in dezvoltarea creativitatii si imaginatiei unui copil. Fiind vorba despre o mansarda, principalul ei atu a fost luminozitatea, caracteristica pe care am incercat s-o conservam prin albul de fundal, avand in vedere faptul ca orice colorare excesiva a peretilor va altera lumina din interior. Culorile pe care le-am ales au fost aranjate cu grija pe suprafete mici, sporindu-le efectul prin variatia intensitatii lor. Din combinarea culorilor ne-a rezultat un trio de data aceasta, compus din: albastru-bleumarin, verde pal si rosu aprins, un amestec viu si plin de energie.

Stilul pe care am mizat este cel modern-minimalist iar prezenta mobilierului s-a limitat la utilizarea sa strict pentru depozitare. Pentru rolul de sedere am folosit saltelute si pouff-uri mari, viu colorate, prin care am adus confort, mobilitate si intimitate.

Tratarea pardoselii a fost strict relationata cu utilizarea pouff-urilor, fapt ce a cerut un material cald, moale si placut la atingere, caracteristici pe care le-am gasit la mocheta.

Din punct de vedere functional mansarda acopera urmatoarele zone: spatiul de joaca, spatiul de relaxare, spatiul de depozitare si spatiul pentru playstation, prin care am reusit sa acoperim toate cerintele unui baietel hotarat, care stie ce vrea de la viata.

Pentru ca aceasta parte a casei ii va apartine in totalitate si este locul in care isi va petrece cea mai mare parte a zilei, am cautat sa-i oferim prin design-ul nostru tot ce-i este necesar unui mic descurcaret, un loc vesel si colorat la care el trebuie sa mai contribuie doar cu jucariile.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro

Alte proiecte


   Lasati un mesaj