Amenajare interioara sediu firma nord


Proiect
Sediu firma nord
Servicii
Design interior, amenajare interioara
Locatie
Bucuresti - Nord
Stadiu proiect
2015
Stil
Modern
Finisaje
MDF, lemn, tapet, sticla, hi-macs
Cromatica
verde lime, turquoise
Camere amenajate
receptie, sala intalniri, birou director

Vedeti proiectul in executie

Amenajarea unui sediu de firma este o provocare pentru orice arhitect sau designer de interior, impactul la nivel vizual pe care conceptul trebuie sa-l lase fiind obligatoriu unul puternic, impresionant, pentru ca sediul unei firme nu reprezinta altceva decat un alt fel de carte de vizita. 

Am abordat acest proiect, situat in zona de nord a capitalei, cu increderea oricarui arhitect care primeste mana libera de la clientul sau. Stilul ales este cel modern, usor minimalist, iar amplasamentul mobilierului precum si gabaritul sau creaza o compozitie aerisita ce impreuna cu albul predominant dau un aspect curat, zvelt si primitor. Gama coloristica aleasa este contrastanta, puternica, special gandita pentru a contrabalansa albul de fundal iar finisajele sunt lucioase pentru a aduce un aspect glamour implicit pretiozitate.

Formele geometrice clasice inspirate din tot ce ne inconjoara, simple si la indemana, insa aranjate intr-o compozitie dinamica si originala ca placare a peretelui despartitor aflat ca centru de interes intre receptie si sala de conferinte ne-au garantat un design unic al acestui interior. De asemenea, piesele de mobilier alese, semnate de unul dintre cei mai in voga producatori actuali, cunoscutul brand Moroso, au cantarit enorm si au avut aportul unor elemente de design consacrate, ceea ce a facut ca aceasta amenajare sa se bucure de un real succes in ochii clientilor nostri.

Cele trei spatii pe care le-am abordat: receptia, sala de conferinte si biroul managerului ne-au permis sa ne punem amprenta pe spatiul existent si sa contribuim prin viziunea noastra la imaginea pe care acest brand si-a creat-o.

Pentru noi acest proiect este unul de referinta si suntem mandri sa il prezentam pe site-ul nostru ca pe un act de design interior de cea mai inalta clasa.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro

Alte proiecte


   Lasati un mesaj