design interior vila snagov


Proiect
Vila cu 5 camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
2017
Stil
luxury-modern
Finisaje
lemn, sticla
Cromatica
bej, mustar, verde, maro
Camere amenajate
living, dormitor, bucatarie, dining, baie

Vedeti proiectul in executie

Localizata intr-o zona rezidentiala impresionanta din inima Snagovului, aceasta vila eleganta cu patru dormitoare reprezinta un etalon in tot ce inseamna stilul luxury in design interior.

Fiind o constructie atipica, cu un living in forma de elipsa, aceasta ne-a calauzit din punct de vedere al procesului de design interior prin forma sa iesita din comun, in obtinerea combinatiei ideale intre stil, paleta cromatica, mobilier, materiale folosite si tehnologie, toate asezate pentru a forma un spatiu rafinat.

Paleta cromatica aleasa, combinatie de bej-mustar-verde-maro de altfel indrazneata pentru stilul luxury, este gandita pentru a inviora spatiul, pentru a-l intineri. Tratarea interiorului prin placari din marmura in alternanta cu materialele calde regasite in mobilier si in covoarele realizate la comanda creaza impreuna cu jocurile de lumini un amestec sofisticat ce aduce in amenajarea noastra sentimentul de confort.

Piesa de rezistenta sau mai bine zis "zona" de rezistenta este livingul ce formeaza impreuna cu diningul si bucataria zona de zi, toate situate intr-un open-space eliptic al carui centru de interes este semineul insular cu deschidere de 360 de grade. In jurul semineului avem o zona de relaxare in care regasim canapelele pe semicerc realizate la comanda pentru integrarea lor perfecta in spatiu.

Zona de living, implicit zona TV, aduce in prim-plan canapeaua de design a producatorului Vittoria Frigerio ce se completeaza armonios cu masuta de cafea semnata Longhi

Diningul  este realizat integral cu mobilierul producatorului Longhi si este innobilat de corpurile de iluminat de la Delightfull

Bucataria este facuta la comanda, executata cu un finisaj integral alb pentru a pune in evidenta placarea peretelui in crisopraz cu aur, un amestec elegant realizat de producatorul Maer.

Amenajarea spatiului se incadreaza in exigentele stilului luxury-modern si este dominata sublim de elementele de estetica, cromatica, forma, tehnologie precum si mobilier semnat de producatori de renume, toate puse cu subtilitate sub umbrela unui rafinament atemporal.

Desi rezultatul este impresionant in toata amploarea sa, conceptul este unul reusit prin amprenta arhitecturala a spatiului ce a simplificat prin frumusetea sa procesul de design interior.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj