design interior apartament pipera


Proiect
Apartament cu 3 camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti
Stadiu proiect
2018
Stil
modern, scandinav, nordic
Finisaje
MDF, lemn, plexi, sticla
Cromatica
galben, verde, gri, negru
Camere amenajate
living, bucatarie, dining, baie, dormitoare

Vedeti proiectul in executie

    Va prezentam un proiect pe care noi l-am denumit simplu "Chic", un apartament cu trei camere care intruneste toate caracteristicile ce-i definesc numele prin eleganta, distinctie si finete. Destinatia acestuia este cea de locuinta pentru un cuplu tanar, la inceput de drum, al carei design interior sa-i reprezinte si totodata sa-i inspire, sa-i relaxeze dar si sa-i energizeze.

    Gama coloristica aleasa este una puternica, vie si revigoranta iar in asociere cu stilul ales, cel modern-minimalist cu accente scandinave, inspira un aer puternic si tineresc.

    Interiorul este o sinteza a liniilor drepte, armonizate pe alocuri cu anumite forme fluide pentru a echilibra spatiul la fel de bine in forma cum este si in culoare.

    Livingul este parte dintr-un open-space ce mai cuprinde diningul, holul de la intrare si partial bucataria. Combinatia de culori in aceasta zona este realizata din galben(accent) - verde (prin aportul adus de peretele verde), contrastat cu o gama variata de gri-uri, in diferite tonuri, ce dau o nota de sobrietate acestui interior majoritar vesel. In living regasim canapeaua de mare efect "Dudy" semnata Chateau d'Ax , o canapea in forme simple dar elegante, atent selectata in antiteza cu sezlongul "Voido" de la Magis , foarte fluid in forme si puternic colorat, pe fundalul caruia se desfasoara peretele verde, vedeta acestui proiect de design interior.

    Zona TV este aerisita si aduce un aspect geometric necesar spatiului, in a carei continuitate vine atat covorul cu modelele sale triangulare cat si zona de dining din spatele canapelei cu punctul sau de interes reprezentat de ceasul de perete decupat in forma perimetrala a orasului Bucuresti.

    Bucataria este deschisa si relationeaza cu diningul prin zona de bar ce aduce o alternativa locului traditional de luat masa, ideal pentru mic-dejunuri sau gustari. Scaunele de bar sunt din colectia "Noilta" de la Pedrali si creaza prin silueta supla spatialitate, functionalitate si eficienta intr-un cadru restrans.

    Dormitorul este dominat de alb, avand ca accent tapetul geometric colorat usor in aceleasi nuante pe care le intalnim si in zona de zi. Pe suprafata peretelui tapetat se suprapune patul "Mistral" , un model cu un puternic impact vizual, acesta fiind ales ca piesa de design semnata de producatorul italian Meta Design.

    Biroul sau cea de-a treia camera este un spatiu cu functiuni multiple putand fi utilizat atat pentru creatie cat si pentru relaxare si vine ca parte integranta prin stil si culoare cu restul interiorului din care face parte. Pentru birou am selectat piese din colectia producatorului Calligaris, gasindu-le foarte potrivite pentru interiorul nostru cu accent scandinav.

    "Chic" este unul dintre proiectele de referinta semnate de echipa Studio Boema iar rezultatul este un interior armonios, coerent si atragator ce satisface cerintele beneficiarului atat din punct de vedere estetic cat si functional. Daca va regasiti in abordarea si ideile noastre in ceea ce inseamna design interior si doriti sa va amenajati spatiul cu noi, va invitam sa ne contactati si va stam la dispozitie pentru a realiza impreuna interiorul mult visat.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj