design interior apartament 1 mai


Proiect
Apartament 3 camere
Servicii
Design interior, amenajari interioare
Locatie
Bucuresti - 1 Mai
Stadiu proiect
Finalizat 2017
Stil
nordic, scandinav
Finisaje
Mdf, lemn, plexi, sticla
Cromatica
bej, verde, turquoise
Camere amenajate
living, bucatarie, dining, baie, dormitoare

Vedeti proiectul in executie

Stilul scandinav se afla in topul tendintelor din ultimii ani in design-ul interior contemporan, elementele de baza ale acestui stil fiind functionalitatea, liniile curate si simple, culorile neutre in tonuri deschise si materialele naturale.

Proprietarii acestui apartament si-au dorit o atmosfera urbana in linii nordice. Am urmarit sa traducem dorinta lor creand un spatiu confortabil, intr-o atmosfera armonioasa si linistitoare, intr-un stil nepretentios dar care impresioneaza prin lumina naturala pe care am intensificat-o prin suprafetele albe imaculate si prin jocuri geometrice marcate discret. Prin geometria pieselor de mobilier si a texturilor folosite am reusit sa dam un plus de dinamica compozitionala spatiului interior. In amenajarea propusa am reusit sa folosim texturi din cele mai diverse, de la perdele diafane trans-lucide, la bumbac si tesaturi rugoase, de la lemn natur la plexi sau MDF lucios, toate intr-o balanta cromatica echilibrata.

Este un proiect de design interior de care suntem mandri, prin care desi ne-am supus unui stil tematic, stilul nordic, am reusit sa-i pastram unicitatea prin tot ce tine de atmosfera conceptuala dar mai ales prin combinatii sensibile de culori precum cea din cadrul livingului/bucatariei/diningului unde am alaturat verdele albastrului intr-o maniera de succes.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro


In Aceeasi categorie


Alte proiecte


   Lasati un mesaj