Amenajare terasa Romana


Proiect
Terasa Romana
Servicii
Design, amenajare
Locatie
Bucuresti - Romana
Stadiu proiect
2016
Stil
Contemporan
Finisaje
Lemn, sticla
Cromatica
maro, bej
Camere amenajate
Terasa

Amenajarea unei terase cu buget redus:

Am realizat design-ul acestei terase, amplasata in zona Romana, pe b-dul Dacia, avand in minte urmatoarele intrebari: care este scopul acestei amenajari?; De ce preferam, atunci cand este posibil, sa luam masa afara in loc sa ramanem in mod obisnuit, traditional la o intalnire intr-un cadru inchis, restrans?

Terasa este un spatiu in care te hranesti inclusiv cu acea stare si energie pozitiva pe care un spatiu conventional ti le poate oferi doar intr-o masura limitata.

Terasa trebuie sa ofere valoarea unei mese servite in natura iar pentru asta am optat in stabilirea unui concept bazat pe utilizarea materialelor naturale si a gardului viu prin care am obtinut prospetime. 

Stilul ales este cel modern in linii drepte, simple insa aspectul general are un aer usor rustic, conferit de placarile din lemn de esente diferite precum si de acoperirea traditionala in panta, pe care am lasat-o deschisa, aerisita, cu elementele structurale la vedere. Pardoseala este de tip deck, cu finisaj de lemn si a fost prezentata clientului in mai multe variante avand diferite efecte stilistice. Mobilierul pentru care am optat este din ratan, de culoare deschisa, care desi contrasteaza nuantele din jur aduce un aspect cald, prietenos, care invita.

Suntem mandri ca am reusit, prin abordarea noastra, sa ducem proiectul in directia pe care ne-am propus-o si putem spune ca am obtinut un design ce poate fi descris drept natural.

Reveniti la Portofoliu

Nu ezitati sa ne contactati


Daca doriti sa incepeti un proiect de amenajare a spatiului pe care-l detineti, scrieti-ne cateva cuvinte despre destinatia acestuia(rezidential/comercial), stilul ales (clasic/modern) si suprafata disponibila.

  • Program: L-V 09:00-18:00
  • Telefon: 0740 354 538
  • Email: office[@]studioboema.ro

Alte proiecte


   Lasati un mesaj